Kalfsrollade met rode wijnsaus

Dit recept van kalfsrollade met rode wijnsaus is een tijdloos en elegant gerecht dat de rijke smaken van mals vlees combineert met de diepte en intensiteit van een fluweelzachte rode wijnsaus.
Dit recept van kalfsrollade met rode wijnsaus is een tijdloos en elegant gerecht dat de rijke smaken van mals vlees combineert met de diepte en intensiteit van een fluweelzachte rode wijnsaus. De sappige rollade wordt perfect aangevuld door de volle, hartige saus, waarin de fruitige en kruidige tonen van rode wijn prachtig naar voren komen.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

Totale bereidingstijd

1 uur 30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/3 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.