Kalfsschnitzel met mozzarella.

Kalfsschnitzel met mozzarella is een smaakvol gerecht waarin de schnitzel wordt verrijkt met een zachte, romige laag gesmolten mozzarella.

Kalfsschnitzel met mozzarella.

Kalfsschnitzel met mozzarella is een smaakvol en gerecht waarin de malse, goudbruin gebakken schnitzel wordt verrijkt met een zachte, romige laag gesmolten mozzarella.
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 4 stuks à 125 gram kalfsschnitzel
  • 125 gram mozzarella
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel boter
  • 2 stronken paksoi
  • peper en zout

Instructions
 

  • Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast.
  • Bestrooi het kalfsvlees met peper en zout.
  • Verhit de olie, bak hierin de schnitzels kort en goudbruin en leg ze dan op een ovenplaatje.
  • Snijd de paksoi in kleine reepjes.
  • Verhit de boter, stoof hierin de paksoi beetgaar en breng op smaak met peper en zout.
  • Laat de paksoi even uitlekken in een vergiet en beleg de schnitzels ermee.
  • Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes en leg deze dakpansgewijs op de schnitzels met paksoi.
  • Gaar de schnitzels verder in ca. 10 minuten in de oven van 180° C.
  • Serveer het vlees op warme borden.
Trefwoord kalfsschnitzels
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven