Kalfsschnitzel met uiringen.

Kalfsschnitzel met uiringen is een heerlijk gerecht waarbij de malse, goudbruin gebakken schnitzel wordt gecombineerd met knapperige, geurige uiringen.

Kalfsschnitzel met uiringen.

Kalfsschnitzel met uiringen is een heerlijk gerecht waarbij de malse, goudbruin gebakken schnitzel wordt gecombineerd met knapperige, geurige uiringen.
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 1 ui in plakken van 5 mm dik
  • rode wijnboter
  • zout en peper uit de molen

Instructions
 

  • Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast.
  • Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsschnitzels rondom met olijfolie en gril de schnitzels om en om mooi bruin en nèt gaar van binnen.
  • Neem de schnitzels van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper.
  • Gril de plakken ui en plakjes ontbijtspek.
  • Leg op iedere schnitzel twee plakken uiring, een plakje ontbijtspek en een plakje rode wijnboter (roomboter vermengen met fijngesnipperd uitje, fijngehakte groene kruiden en wat ingekookte rode wijn).
  • Lekker met aardappelsalade en gebakken courgettes.
Trefwoord kalfsschnitzels
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven