Ga naar de inhoud
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Kalfsspareribs
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale bereidingstijd
180 minuten
portie aantal
−
4
porties
+
Ingrediënten
kalfspareribs
droge rub
aardappelsalade
gegrilde courgette
gepofte tomaatjes
ingelegde groenten
Bereidingswijze
Stap 0/2 (0% voltooid)
1
Wrijf de ribs in met de droge rub en gaar enkele uren in een smoker van 140°C.
2
Het vlees moet nog net aan het bot blijven zitten. Gril ze vervolgens net voor doorgifte nog even op een open vuur en portioneer. Dresseer op bord en serveer er de garnituren bij. Noot van de redactie: dit waren de lekkerste ribs die wij ooit geproefd hadden.
Reset stappen
Ook lekker om te maken
Kalfsborst, geserveerd als blanquette.
Kalfszwezerik met bietenstructuren
Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus.
Kalfs-smashburger met burgersaus, veldsla, tomaat, rode ui en Parmezaankletskop.