Kalfsvlees in de braadzak

Doe het vlees (met of zonder andere ingrediënten) in de braadzak en sluit die goed af met de bijgesloten strips. Maak in de bovenkant van de zak vier gaatjes. Plaats de braadzak op een schaal in de oven of magnetron.

De bereidingstijd is afhankelijk van de soort en de grootte van het vlees. De bereidingstijd voor kalfsvlees, rosé gebraden, geldt voor elke centimeter doorsnede ongeveer 6 minuten braadtijd.

Laat het vlees, als het uit de oven komt, ongeveer 10 minuten rusten. Knip één van de punten weg en vang het vocht op. Dit kunt u gebruiken als jus of saus.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven