Kalfsvlees roerbakken

Kalfsvlees roerbakken

Haal het kalfsvlees uit de koelkast en laat het 30 minuten op kamertemperatuur komen. Pak en wokpan en verhit deze op hoog vuur met een scheutje olie.

Roerbak het kalfsvlees 2 minuten. Voeg groenten toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg saus toe, breng op smaak met kruiden en specerijen en serveer. Eet smakelijk!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven