Saucijsjes met stamppotje van andijvie en jus van sjalotjes en rode wijn

Dit recept voor saucijsjes met stamppotje van andijvie en jus van sjalotjes en rode wijn is een echte klassieker in de Nederlandse keuken. De malse saucijsjes worden gecombineerd met een romige andijviestamppot en een smaakvolle jus van sjalotjes en rode wijn. Dit gerecht is perfect voor een koude winterdag en is comfortfood op zijn best.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

Totale bereidingstijd

25 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/4 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Kalfsribeye ‘Caribische stijl’ met mango, peterselie en roze peper.

Dubbel kalfsribstuk met eekhoorntjesbrood en palmkool.

Kalfszwezerik met bloemkool en gefermenteerde knoflook.

Gebraiseerde kalfsschenkel met polenta en boerenkool.