Ga naar de inhoud
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Home
Alle recepten
Kookvideo’s
FAQ
Over Kalfsvlees
Tartaar met oesters, krokante rodekoolsalade, venkel en poutargue
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale bereidingstijd
60 minuten
portie aantal
−
4
porties
+
Ingrediënten
400
gram
4
oesters
poutargue
1
venkel
4
paarse radijzen
zwarte sesampasta
wasabi
olijfolie
zout
peper
50
gram
Rode kool
Bereidingswijze
Stap 0/2 (0% voltooid)
1
Snijd de haasfilet in kleine brunoise. Open de oesters en snijd het vlees in brunoise van hetzelfde formaat. Meng beide brunoises en breng op smaak met zout, peper en geraspte poutargue.
2
Vul 12 kleine ringen met de massa en reserveer gekoeld. Snijd de rode kool en de venkel met behulp van een mandoline en breng op smaak met zwarte sesampasta en wasabi. Snijd de radijzen in dunne plakjes. Dresseer 3 tartaars per bord en leg er de krokante salade en de radijzen bij.
Reset stappen
Ook lekker om te maken
Kalfsborst, geserveerd als blanquette.
Kalfszwezerik met bietenstructuren
Kalfsmedaillons met gegrilde witte asperges, wortelpuree en bearnaisesaus.
Kalfs-smashburger met burgersaus, veldsla, tomaat, rode ui en Parmezaankletskop.