Kalfsburger

De kalfsvlees burger is een lekkere afwisseling op de gewone hamburger. Deze burger wordt gemaakt van 100% kalfsvlees en heeft een zachte, milde smaak.

Wat maakt kalfsvlees burgers bijzonder?

Kalfsvlees is zachter dan rundvlees. Het vlees is lichter van kleur en heeft een fijnere structuur. Daarom zijn kalfsvlees burgers extra mals en makkelijk te eten. Ze zijn ook lichter verteerbaar dan gewone burgers.

Hoe te bereiden

Bakken4-7 min
Barbequeën4-7 min
Grillen4-7 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)889.00Energie (kcal)214.00
Eiwit (gram)19.00Vet(gram)15.10
Verzadigde vetzuren (gram)5.90Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)6.10
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.80Transvetzuren (gram)0.20
Cholesterol (milligram)57.30Koolhydraten (milligram)0.30
Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.32
Vitamine B12 (microgram)2.13Vitamine D (microgram)0.50
Ijzer (milligram)1.00Zink (milligram)2.82
Natrium (milligram)90.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven