Kalfsentrecôte

Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Laat het randje vet aan de tijdens de bereiding zitten, dat geeft extra smaak.

Hoe te bereiden

Bakken6-8 min
Bakkerellen6-8 min
Grillen6-8 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)629.00Energie (kcal)150.00
Eiwit (gram)21.40Vet (gram)7.20
Verzadigde vetzuren (gram)2.70Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)2.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.10
Cholesterol (milligram)50.90Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.45
Vitamine B12 (microgram)1.71Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.54
Natrium (milligram)53.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven