Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Laat het randje vet aan de tijdens de bereiding zitten, dat geeft extra smaak.

Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Laat het randje vet aan de tijdens de bereiding zitten, dat geeft extra smaak.

| Bakken | 6-8 min |
| Bakkerellen | 6-8 min |
| Grillen | 6-8 min |
| Energie (kJ) | 629.00 | Energie (kcal) | 150.00 |
| Eiwit (gram) | 21.40 | Vet (gram) | 7.20 |
| Verzadigde vetzuren (gram) | 2.70 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 2.90 |
| Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.40 | Transvetzuren (gram) | 0.10 |
| Cholesterol (milligram) | 50.90 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
| Vitamine B1 (milligram) | 0.06 | Vitamine B6 (milligram) | 0.45 |
| Vitamine B12 (microgram) | 1.71 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
| Ijzer (milligram) | 0.60 | Zink (milligram) | 2.54 |
| Natrium (milligram) | 53.00 |