Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak.

Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak.

| Bakken | 10-12 min |
| Bakkerellen | 10-12 min |
| Braden | 18-20 min |
| Grillen | 10-12 min |
| Steengrillen | 10-12 min |
| Energie (kJ) | 615.00 | Energie (kcal) | 146.00 |
| Eiwit (gram) | 22.20 | Vet (gram) | 4.40 |
| Verzadigde vetzuren (gram) | 0.00 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.00 |
| Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.00 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
| Cholesterol (milligram) | 0.00 | Koolhydraten (milligram) | 4.60 |
| Vitamine B1 (milligram) | 0.00 | Vitamine B6 (milligram) | 0.00 |
| Vitamine B12 (microgram) | 0.00 | Vitamine D (microgram) | 0.00 |
| Ijzer (milligram) | 0.00 | Zink (milligram) | 0.00 |
| Natrium (milligram) | 0.00 |