Kalfsgehakt

Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak.

Hoe te bereiden

Bakken10-12 min
Bakkerellen10-12 min
Braden18-20 min
Grillen10-12 min
Steengrillen10-12 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)615.00Energie (kcal)146.00
Eiwit (gram)22.20Vet (gram)4.40
Verzadigde vetzuren (gram)0.00 Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.00
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.00Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)0.00Koolhydraten (milligram)4.60
Vitamine B1 (milligram)0.00Vitamine B6 (milligram)0.00
Vitamine B12 (microgram)0.00Vitamine D (microgram)0.00
Ijzer (milligram)0.00Zink (milligram)0.00
Natrium (milligram)0.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven