Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos, de kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.
Omdat het vlees weinig bindweefsel bevat, is het uitermate mals.

Kalfshaas is het malste en mooiste deel van het kalf. Biefstuk van de haas is hetzelfde als een tournedos, de kalfshaas is dan in dikke plakken gesneden.
Omdat het vlees weinig bindweefsel bevat, is het uitermate mals.

| Bakken | 6-8 min |
| Bakkerellen | 6-8 min |
| Grillen | 6-8 min |
| Steengrillen | 6-8 min |
| Energie (kJ) | 470.00 | Energie (kcal) | 111.00 |
| Eiwit (gram) | 21.90 | Vet (gram) | 2.60 |
| Verzadigde vetzuren (gram) | 0.80 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.90 |
| Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.20 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
| Cholesterol (milligram) | 45.80 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
| Vitamine B1 (milligram) | 0.12 | Vitamine B6 (milligram) | 0.48 |
| Vitamine B12 (microgram) | 2.24 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
| Ijzer (milligram) | 0.60 | Zink (milligram) | 2.59 |
| Natrium (milligram) | 52.00 |