Kalfskotelet

Koteletten, ook wel karbonades, zijn gesneden van het ribstuk, het is mager vlees met been.

Hoe te bereiden

Bakken9-10 min
Bakkerellen9-10 min
Barbecuen9-10 min
Grillen9-10 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)698.00Energie (kcal)167.00
Eiwit (gram)20.60Vet (gram)9.40
Verzadigde vetzuren (gram)3.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40Transvetzuren (gram)0.20
Cholesterol (milligram)39.80Koolhydraten (milligram)4.60
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.38
Vitamine B12 (microgram)1.75Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)3.25
Natrium (milligram)57.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven