Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalf. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.

Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalf. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.

| Koken | 60-90 min |
| Smoren | 60-90 min |
| Stoven | 60-90 min |
| Energie (kJ) | 439.00 | Energie (kcal) | 104.00 |
| Eiwit (gram) | 21.80 | Vet (gram) | 1.90 |
| Verzadigde vetzuren (gram) | 0.60 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0.60 |
| Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.10 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
| Cholesterol (milligram) | 43.50 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
| Vitamine B1 (milligram) | 0.07 | Vitamine B6 (milligram) | 0.41 |
| Vitamine B12 (microgram) | 2.19 | Vitamine D (microgram) | 3.00 |
| Ijzer (milligram) | 0.90 | Zink (milligram) | 3.64 |
| Natrium (milligram) | 61.00 |