Kalfslapjes

Kalfslapjes kunnen gesneden zijn van diverse delen van het kalf. In de regel heeft het een wat langere bereidingstijd nodig.

Hoe te bereiden

Koken60-90 min
Smoren60-90 min
Stoven60-90 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)439.00Energie (kcal)104.00
Eiwit (gram)21.80Vet (gram)1.90
Verzadigde vetzuren (gram)0.60Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.60
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.10Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)43.50Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.07Vitamine B6 (milligram)0.41
Vitamine B12 (microgram)2.19Vitamine D (microgram)3.00
Ijzer (milligram)0.90Zink (milligram)3.64
Natrium (milligram)61.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven