Kalfspoulet

Kalfspoulet is mager, waardoor het uitermate geschikt is om te verwerken in ragouts.

Hoe te bereiden

koken85-90 min
Smoren85-90 min
Stoven85-90 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)470.00Energie (kcal)111.00
Eiwit (gram)21.90Vet (gram)2.60
Verzadigde vetzuren (gram)0.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.90
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.20Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)45.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.12Vitamine B6 (milligram)0.48
Vitamine B12 (microgram)2.24Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.60Zink (milligram)2.59
Natrium (milligram)52.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven