Kalfsreepjes

Kalfsvleesreepjes zijn vooral van magere zachte delen gesneden, waardoor het vlees een korte bereidingstijd heeft.

Hoe te bereiden

Bakken3-5 min
Steengrillen3-5 min
Roerbakken3-5 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)415.00Energie (kcal)98.00
Eiwit (gram)22.00 Vet (gram)1.10
Verzadigde vetzuren (gram)0.40Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)0.30
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.00Transvetzuren (gram)0.00
Cholesterol (milligram)34.20Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.08Vitamine B6 (milligram)0.46
Vitamine B12 (microgram)2.02Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.50Zink (milligram)2.19
Natrium (milligram)54.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven