Kalfsriblap

De kalfsriblap is gesneden van de bovenrib. De kalfsriblap is uitermate geschikt voor een heerlijk stoofgerecht.

Hoe te bereiden

Smoren120-160 min
Stoven120-160 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)698.00Energie (kcal)167.00
Eiwit (gram)20.80Vet (gram)9.40
Verzadigde vetzuren (gram)3.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40 Transvetzuren (gram)0.20
Cholesterol (milligram)39.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.38
Vitamine B12 (microgram)1.75Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)3.25
Natrium (milligram)57.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven