Kalfsribeye is iets gemarmerd met een ‘oog’ vet. Door het vetje blijft het vlees lekker mals tijdens bereiding en is het erg smaakvol.

Kalfsribeye is iets gemarmerd met een ‘oog’ vet. Door het vetje blijft het vlees lekker mals tijdens bereiding en is het erg smaakvol.

| Grillen | 3-5 min |
| Bakken | 3-5 min |
| Energie (kJ) | 698.00 | Energie (kcal) | 167.00 |
| Eiwit (gram) | 20.60 | Vet (gram) | 9.40 |
| Verzadigde vetzuren (gram) | 3.80 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.70 |
| Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.40 | Transvetzuren (gram) | 0.20 |
| Cholesterol (milligram) | 39.80 | Koolhydraten (milligram) | 0.00 |
| Vitamine B1 (milligram) | 0.06 | Vitamine B6 (milligram) | 0.38 |
| Vitamine B12 (microgram) | 1.75 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
| Ijzer (milligram) | 0.80 | Zink (milligram) | 3.25 |
| Natrium (milligram) | 57.00 |