Rib-eye

Kalfsribeye is iets gemarmerd met een ‘oog’ vet. Door het vetje blijft het vlees lekker mals tijdens bereiding en is het erg smaakvol.

Hoe te bereiden

Grillen3-5 min
Bakken3-5 min

Voedingswaarde per 100g(rauw)

Energie (kJ)698.00Energie (kcal)167.00
Eiwit (gram)20.60Vet (gram)9.40
Verzadigde vetzuren (gram)3.80Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram)3.70
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram)0.40 Transvetzuren (gram)0.20
Cholesterol (milligram)39.80Koolhydraten (milligram)0.00
Vitamine B1 (milligram)0.06Vitamine B6 (milligram)0.38
Vitamine B12 (microgram)1.75Vitamine D (microgram)0.10
Ijzer (milligram)0.80Zink (milligram)3.25
Natrium (milligram)57.00

Bekijk onze recepten

Kalfsvlees in de braadzak

Kalfsvlees grillen (roosteren)

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees stoven