Kalfs-T-bone is vernoemd naar het T vormig bot. Aan de ene kant van het bot zit het vlees van de dunne lende en aan de andere kant de kalfshaas. Als het ware een kalfsentrecote en kalfsoester, gescheiden door een bot.
Kalfs-T-bone is vernoemd naar het T vormig bot. Aan de ene kant van het bot zit het vlees van de dunne lende en aan de andere kant de kalfshaas. Als het ware een kalfsentrecote en kalfsoester, gescheiden door een bot.
| Bakken | 7-9 min |
| Grillen | 7-9 min |
| Energie (kJ) | 784.00 | Energie (kcal) | 188.00 |
| Eiwit (gram) | 19.50 | Vet (gram) | 12.00 |
| Verzadigde vetzuren (gram) | 5.40 | Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 3.40 |
| Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) | 0.00 | Transvetzuren (gram) | 0.00 |
| Cholesterol (milligram) | 34.00 | Koolhydraten (milligram) | 0.20 |
| Vitamine B1 (milligram) | 0.00 | Vitamine B6 (milligram) | 0.08 |
| Vitamine B12 (microgram) | 1.12 | Vitamine D (microgram) | 0.10 |
| Ijzer (milligram) | 1.22 | Zink (milligram) | 4.61 |
| Natrium (milligram) | 51.00 |